CONCEPT

       Am reflectat îndelung ce i-ar putea lipsi orașului Brașov din punct de vedere imobiliar! Am realizat ca ceva ce s-ar integra armonios în specificul zonei și care să aducă un plus de valoare, de nou ar fi componentele sigure pentru un proiect de succes. Așa că specificul zonei l-am identificat rapid ca fiind unul ”turistic“, când spui Brașov te gândești inevitabil la orașul turistic numărul unu al României, și totul este în strânsă legătura cu natura cu verdele pădurilor care aici se găsesc cu generozitate.

         Am realizat apoi specificul “cosmopolit” al orașului și al întregii zone care se află la confluența principalelor regiuni istorice ale țării și faptul că aici s-a distilat și sedimentat de-a lungul timpului o cultură unică și complexă care și acum integrează dinamic cu ușurință stiluri, etnii și nevoi extrem de diferite. Și ca tabloul unui proiect imobiliar de succes aici la Brașov sa fie complet nu puteam uita de componenta ”economică“ care pentru a fi satisfăcută ea trebuie să fie în strânsă legătură cu ideea de cosmopolit și turistic. Pentru a fi o reușită economică proiectul trebuie sa armonizeze componente diverse cum ar fi: componenta rezidențială, turistică, comercială, de recreere, sportivă sau de agrement.  

         Așadar în continuare vă prezentăm conceptul nostru de proiect imobiliar ce se bazează pe cele trei ingrediente de bază: “turistic”, ”cosmopolit“, “economic”.

GALERIE FOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>